Adatvédelem

A LIA Oktatási Központ, Óvoda, Szakgimnázium és Szakközépiskola, mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy honlapjával kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A LIA Oktatási Központ, Óvoda, Szakgimnázium és Szakközépiskola fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Az adatvédelmi nyilatkozat legfrissebb változata folyamatosan elérhető a https://www.liaovoda.hu/adatvedelem webcímen. Utolsó módosítás ideje: 2011. szeptember 17. Amennyiben felhasználónknak bármilyen kérdése lenne jelen tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük írja meg nekünk.

A LIA Oktatási Központ, Óvoda, Szakgimnázium és Szakközépiskola szolgáltatásán az érintettel kapcsolatos minden adat kezelése – a megjelölt kivételekkel – önkéntes hozzájáruláson alapul.

A honlap forgalmi adatainak mérését és a felhasználói szokások elemzését a Google Analytics segítségével végezzük. Az adatkezelésről a szolgáltató tud felvilágosítást adni. Elérhetősége: www.google.com/analytics.

A LIA Oktatási Központ, Óvoda, Szakgimnázium és Szakközépiskola történő jelentkezés során meg kell adni a következő adatokat: teljes név, cím, telefonszám, email cím, anyja neve, születési hely és idő. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. A felhasználó kérésére az általa megadott adatokat bármikor töröljük.

A felhasználók által megadott személyes adatokat a honlapunkat kiszolgáló webszerver tárolja. A webszerver adataihoz hozzáférhet a webszervert karbantartó rendszergazda, aki azonban csak biztonsági mentés, illetve hibaelhárítás végett férhet hozzá az adatokhoz, azokat egyéb célra nem használhatja fel, különösen nem adhatja tovább harmadik félnek.

A LIA Oktatási Központ, Óvoda, Szakgimnázium és Szakközépiskola informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Az üzemeltető a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

Az adatkezelő elérhetőségei