Ugye Ön sem szeretné, hogy gyermeke felnőtt korában beteg legyen a helytelen óvodai táplálkozás következtében?

Ön figyel arra, hogy gyermekének milyen ételeket és italokat adnak az óvodában? Ha Önnek fontos, hogy gyermeke egészségesen táplálkozzon és ezzel elkerülje a későbbi betegségeket, akkor válasszon olyan óvodát, ahol figyelnek a helyes étrendre!

A LIA Óvodában csakis minőségi alapanyagokból készült egészséges ételeket és italokat adunk gyermekének. Az Egészségpajzs Kft. szállítja számunkra az ételeket. Ételkínálatunk főként szárnyasokból, illetve halféleségekből készült, zöldséggel és gyümölccsel gazdagított finomságokkal, reform alapanyagokkal (csicseriborsó, köles, kusz-kusz stb.) igazodik a korszerű táplálkozás elvárásaihoz.

Az Egészségpajzs Kft-nél az étrend összeállításáról és kontrolljáról dietetikus szakember gondoskodik a gyermekek szempontjainak elsőrendű figyelembevétele mellett. Korszerű szénhidrátok (teljes kiőrlésű lisztek, kenyér és tésztafélék), természetes édesítőszerek (nyírfacukor) megfelelő mértékű felhasználásával a szükséges energiabevitelt is biztosítjuk gyermekeik számára.

Gondoltunk a speciális étrendre szoruló gyermekekre is:

  • tejérzékeny étrend: laktózmentes termékek, szójatej felhasználása
  • lisztérzékeny étrend: gluténmentes termékek, édességek
  • diabetikus étrend: durumlisztek, tésztafélék.

A speciális étrendek megjelenése és ízei nem különböznek az általános ételekétől, ezáltal a gyermekek nem fognak különbséget és megkülönböztetést érezni.

Az állandó minőséget a HACCP minőségbiztosítási rendszer szavatolja.

Célunk, hogy korszerű, finom ételeinkkel, változatos étrendünkkel – amelynek elemei esetenként eltérnek az eddig megszokottól – hozzászoktassuk a gyerekeket az egészséges, sokoldalú táplálkozáshoz.

Egészséges táplálkozás